Ny indgang fra 2020 til puljer og tilskud

09-12-2019

Fra 1. januar 2020 bliver Socialstyrelsen.dk den samlede indgang til puljer og tilskud.

Alle informationer og sagsgange om tilskud og ansøgningspuljer på Socialstyrelsens samles fremover på hovedhjemmeside, Socialstyrelsen.dk

Det indebærer, at alle ansøgninger til puljer, regnskaber og henvendelser omkring puljer og andre tilskud fra januar 2020 skal indsendes via Socialstyrelsen.dk. På Socialstyrelsen.dk vil man også kunne finde oplysninger om aktuelle puljer, hente relevante skabeloner mv.

Samlingen af informationer på Socialstyrelsen.dk betyder, at hjemmesiden www.tilskudsportal.sm.dk lukker og ikke længere vil være tilgængelig fra 2020.

Vigtigt for nuværende tilskudsmodtagere

Alle tilskudsmodtagere som er oprettet på tilskudsportalen skal være opmærksomme på, at de fra januar 2020 ikke længere vil have adgang deres sag og dokumenterne på deres sag.  

Alle tilskudsmodtagere skal derfor senest ved årets udgang hente de dokumenter på tilskudsportalen, som de fortsat har behov for at have adgang til. Dette kan gøres ved at åbne dokumentet på portalen, og derefter gemme en lokal kopi.

Alle nuværende tilskudsmodtagere orienteres også direkte om lukningen af tilskudsportalen og flytningen til Socialstyrelsen.dk

Spørgsmål vedrørende aktive sager på tilskudsportalen kan rettes til  eller tlf. 72 42 41 33.

 

Senest opdateret 03-01-2020

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her