Netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser

03-04-2019

Den 7. juni er der møde i det faglige netværk om mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Denne gang sætter vi fokus på taktil kommunikation. Netværket er åbent for nye deltagere.

Det faglige netværk om mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog holder sit næste netværksmøde den 7. juni 2019.

Det kan du opleve til netværksmødet

Denne gang har vi inviteret Anja Nielsen og Helle Jensen til at guide os igennem dagen, hvor vi sætter fokus på taktil kommunikation. Anja Nielsen er selvstændig konsulent og underviser, og Helle Jensen er talepædagog og kommunikationsvejleder på Geelsgaardskolen.  

De starter dagen med en introduktion til Gregory Batesons teorier om kommunikation med henblik på at skabe en fælles faglig forståelsesramme. Dernæst følger praktiske kommunikative eksperimenter, hvor vi udfordres på krop og sanser og får inspiration til fornyelse af den daglige praksis.

Afslutningsvis samler vi op på dagens indtryk og drøftelser og ser på sammenhængen til den helt lokale praktiske dagligdag. Med udgangspunkt i det, vi hver især er blevet inspireret af, ser vi på, hvad der kunne være det første nye skridt i vores egen praksis.

Åbent for nye deltagere

Det faglige netværk er et åbent netværk, hvor nye deltagere er velkomne. Det henvender sig til praktikere, forskere og repræsentanter fra faglige organisationer, der arbejder med emner i relation til mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog.

Læs mere om netværket om multiple funktionsnedsættelser

Praktiske oplysninger om netværksmødet

Netværksmødet holdes d. 7. juni 2019 fra kl. 9.30-15.45 i Socialstyrelsen i Odense. Der er maks. 39 pladser, der bliver tildelt dem, som tilmelder sig først. 

Prisen er 375,- inkl. moms.

Frist for tilmelding er d. 24. maj 2019.

Tilmelding, program og yderligere oplysninger om netværksmødet 7. juni

Prisen stod først fejlagtigt angivet som 300. kr. inkl.. moms,  Tilmeldingsfristen er desuden rettet. Vi beklager fejlene. Red.

Senest opdateret 22-04-2019

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her