Inspirationsdag: Flere kan få mere gavn af teknologi

25-09-2019

Velfærdsteknologiske løsninger kan løfte livskvaliteten for flere mennesker med funktionsnedsættelser. Få viden og nye input til brugen af velfærdsteknologi på handicapområdet, når Socialstyrelsen inviterer myndighedspersoner og ledere af sociale tilbud til gratis inspirationsdag den 25. oktober i Odense.

Velfærdsteknologi kan ofte være med til at understøtte øget livskvalitet og mestring hos mennesker med funktionsnedsættelser. Flere undersøgelser viser dog, at der er et uudnyttet potentiale på området.  

Det er baggrunden for den gratis inspirationsdag, som Socialstyrelsen afholder 25. oktober 2019, hvor myndighedspersoner og ledere af sociale tilbud kan få øget indsigt i brugen af velfærdsteknologiske løsninger til forskellige målgrupper på handicapområdet. Der er særligt fokus på mennesker med kognitive handicap på dagen, som afholdes i Socialstyrelsens egne lokaler i Odense.

Det kan du opleve på dagen

På inspirationsdagen tager vi afsæt i praksiserfaring og Socialstyrelsens aktuelle viden om velfærdsteknologi, og de deltagende inviteres til en åben dialog om den videre vej frem.

Som deltager får man:

  • Overblik over Socialstyrelsens arbejde med velfærdsteknologi og hjælpemidler samt mulighed for at give input til dette. 
  • Viden om erfaringer med velfærdsteknologi i praksis på handicapområdet. 
  • Viden om og inspiration til hvordan velfærdsteknologi kan bruges til forskellige målgrupper på handicapområdet.
  • Mulighed for at erfaringsudveksle og danne netværk på tværs af kommunegrænser.

Læs mere og tilmeld dig inspirationsdagen

 

Senest opdateret 25-09-2019

Kontakt

Max Peder Jensen
Faglig konsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her