Høring om kommende udbud i VISO

01-05-2019

Den skriftlige høring vedr. udbud af VISO-ydelser på børne-, unge- og specialundervisningsområdet er nu i gang. Høringen foregår i perioden 29. april – 3. juni 2019.

Leverandører, bruger-/interesseorganisationer og evt. andre interesserede får nu mulighed for at give input til VISOs udbudsmateriale.  Høringsperioden finder sted fra 29. april til 3. juni 2019. Det endelige udbudsmateriale forventes at blive annonceret i efteråret 2019.

Afgivelse af høringssvar

Under høringsperioden har alle interesserede mulighed for at komme med input. Du har i høringsfasen adgang til at kommentere følgende materiale:

  • Ydelsesbeskrivelser til alle de udbud, som forventes at blive udbudt i denne runde på børne-, unge- og specialundervisningsområdet i VISO
  • Skabeloner for CV, metoder/tilgange samt samlet leverandørbeskrivelse
  • Et sæt af spørgsmål og tilhørende vurderingstekst (kun én udgave, da disse spørgsmål i meget høj grad vil være de samme på tværs af alle udbud).

Find læsevejledning, materialer til kommentering og link til afgivelse af høringssvar

Senest opdateret 01-05-2019

Kontakt

Rikke Søndergaard

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her