Udbud: Modning af forebyggende metoder til unge med psykisk sårbarhed

30-05-2018

Socialstyrelsen vil modne forebyggende indsatser til unge med psykisk sårbarhed. Der udbydes en kompetenceudviklingsopgave i forbindelse med projektet. Tilbudsfristen er den 29. juni 2018.

Socialstyrelsen gennemfører et projekt om forebyggende indsatser til psykisk sårbare unge, der er mellem 16 og 30 år og viser tegn på mistrivsel og sociale problemer. Projektet vil foregå i samarbejde med 2 - 4 kommuner.

Formålet er at modne kvalificerede forebyggende metoder og indsatser til unge i målgruppen og dermed fremme trivsel og social inklusion. Projektet er en del af Udviklings- og investerings­programmet på voksenområdet (UIP).

I forbindelse med projektet udbydes en kompetenceudviklingsopgave, der består af 4 del-opgaver.

Den udbudte opgave

Delopgave 1: Bidrag til initiativets videreudviklingsforløb med faglige oplæg om forebyggende indsatser og metoder til unge med psykisk sårbarhed

Delopgave 2: Design, planlægning og gennemførelse af et grundmodul i forebyggende indsatser og metoder til unge med psykisk sårbarhed

Delopgave 3: Design, planlægning og gennemførelse opfølgende kompetenceudviklingsaktiviteter i forebyggende indsatser og metoder til unge med psykisk sårbarhed.

Delopgave 4: Udarbejdelse af et kompetenceudviklingskoncept i forebyggende indsatser og metoder til unge med psykisk

Praktiske oplysninger

Opgaven udbydes som et offentligt udbud og annonceres på Socialstyrelsens hjemmeside.

Beløbsrammen er 1,3 millioner ekskl. moms.

Opgaven skal leveres i perioden fra 1. september 2018 til 31. december 2020.

Der er frist for indgivelse af tilbud den 29.juni kl. 12:00.

Yderligere oplysninger og adgang til udbudsmaterialet

 

Senest opdateret 31-05-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her