Udbud: Landsdækkende kampagne om førstehjælp i dagtilbud

12-03-2018

Der skal gennemføres en landsdækkende kampagne om førstehjælp målrettet dagtilbudsområdet. Socialstyrelsen udbyder opgaven. Tilbudsfristen er den 10. april 2018.

Socialstyrelsen udbyder en opgave om tilrettelæggelse og gennemførelse af en kampagne om førstehjælp i dagtilbud. Kampagnen udbydes som en del af dagtilbudsaftalen ”Stærke dagtilbud – alle børn skal med i fællesskabet”. Tilbudsfristen er tirsdag den 10. april 2018.

Den udbudte opgave

Kampagnen skal udbrede budskabet om vigtigheden af det pædagogiske personales kompetencer i førstehjælp. Opgaven indebærer således planlægning og gennemførelse af en landsdækkende kampagne, herunder udvikling af konkrete materialer, som kan anvendes i det enkelte dagtilbud til at sætte fokus på førstehjælp. Materialer kan fx være videoer og plakater.

Kampagnen skal også gøre opmærksom på ansøgningspuljen til førstehjælpskurser til personale i dagtilbud. Puljen, der udmeldes af Socialstyrelsen senere på året, er på 8 mio. kr. og er afsat i forbindelse med dagtilbudsaftalen.

Praktiske oplysninger

Udbuddet sker efter udbudslovens afsnit III.

Beløbsrammen er 1,5 mio. kr., og kampagnen skal løbe i perioden september 2018 til februar 2019

Tilbudsfristen er den 10. april 2018 kl. 12.

Det samlede udbudsmateriale er tilgængeligt i Mercells digitale udbudssystem. For at få adgang til udbudsmaterialet, afgive tilbud og stille spørgsmål til udbudsmaterialet skal man oprettes som bruger i systemet. Oprettelse i systemet er gratis og medfører ikke pligt til at afgive tilbud.

Ordregivers svar på evt. spørgsmål om udbudsmaterialet vil også være at finde i udbudssystemet.

Gå til udbudsmaterialet i Mercells udbudssystem om førstehjælp i dagtilbud

Senest opdateret 12-03-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her