Styrk sagsbehandlingen på handicapområdet

04-10-2018

Er I som kommune interesseret i at få hjælp til at styrke kvaliteten af sagsbehandlingen på handicapområdet? Så har I nu igen mulighed for at søge Taskforce - Handicap om et længerevarende analyse- og udviklingsforløb eller korte formidlings- og læringsforløb. Ansøgningsfristen er 6. november 2018.

Taskforcen tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling på børne- eller voksenhandicapområdet. Taskforcen er et samarbejde mellem Socialstyrelsen og Ankestyrelsen.

Taskforce – Handicap tilbyder følgende til kommunerne:

Et længerevarende analyse- og udviklingsforløb af op til to års varighed, som har til formål at styrke kommunens sagsbehandling på enten børne- eller voksenhandicapområdet. Taskforcen annoncerer ansøgningsrunder to gange årligt i henholdsvis foråret og efteråret.

Næste ansøgningsfrist: Tirsdag den 6. november 2018.

Læs om analyse- og udviklingsforløb og find ansøgningsskema

Korte formidlings- og læringsforløb, der afvikles som en temadag og tager afsæt i en af taskforcens fastlagte temaer. Ansøgningen til de korte forløb kan ske løbende og bliver vurderet og tildelt fire gange årligt.

Læs om de korte formidlings- og læringsforløb og find ansøgningsskema

Regionale temadage, hvor der tages afsæt i et tema inden for sagsbehandlingen på handicapområdet, og hvor kommuner præsenteres for gode erfaringer og eksempler fra taskforcens praksis. Der afholdes regionale temadage i henholdsvis Øst- og Vestdanmark to gange årligt.

Læs mere om de regionale temadage

Hvis I er interesserede i at vide mere om taskforcen på handicapområdet, og hvad den kan gøre for jer, er I som kommune meget velkommen til at kontakte os. Vi deltager gerne i et helt uforpligtende møde om, hvordan taskforcen kan hjælpe jer med at styrke jeres sagsbehandling på handicapområdet.

Senest opdateret 04-10-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her