Styrk sagsbehandlingen i børnesager

13-12-2018

Task Forcen på børne- og ungeområdet tilbyder hjælp til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Ansøgningsfristen er d. 8. februar 2019.

”Den Permanente Task Force på området for udsatte børn og unge” tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling gennem kompetenceudvikling, sparring og viden. Task Forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen.

Task Forcen har gennemført en række Task Force-forløb og har på baggrund af erfaringerne videreudviklet konceptet. Tilgangen er nu mere løsningsorienteret og med fokus på, hvordan I som kommune kan styrke og udbrede velfungerende elementer i sagsbehandlingen til en hverdagspraksis, der gælder på det samlede myndighedsområde.

Sådan søger I om et samarbejde med Task Forcen

Vi åbner nu en ny ansøgningsrunde for kommuner, der ønsker et Task Force-forløb. Der er opstart primo marts 2019.

Ansøgningsfristen er den 8. februar 2019 kl. 12.00.

Som del af forløbet gennemføres en analyse af kommunens håndtering af sagsbehandlingsområdet, og der tilbydes løbende aktiviteter til styrkelse af kvaliteten i sagsbehandlingen gennem kompetenceudvikling, kurser, rådgivning og vejledning.

Læs mere om Task Forcen og ansøgningsprocessen her

Senest opdateret 13-12-2018

Kontakt

Task Forcen Børn og Unge

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her