Socialstyrelsen udbetaler igen tilskudsmidler til foreninger og kommuner

17-10-2018

Socialstyrelsen er i samråd med eksterne eksperter klar til at udbetale tilskudsmidler igen. Vi har allerede modtaget ca. 90 kontonumre fra vores tilskudsmodtagere og er nu i gang med at genoptage udbetalingerne af de forsinkede midler til foreninger og kommuner. Midlerne vil løbe ind på kontiene i starten af næste uge.

Vi håber, at de resterende tilskudsmodtagerne også vil hjælpe med at sende deres informationer hurtigt retur, så vi kan udbetale deres tilskud.

For at sikre at så mange som muligt af foreningerne er klar over, at de skal indsende deres kontonummer for at få udbetalt tilskud, har Socialstyrelsen kontaktet flere større paraplyorganisationer, som vil hjælpe med at informere deres medlemmer. Socialstyrelsen ringer samtidig rundt til de mindre foreninger.  

Socialstyrelsen behandler de indkomne oplysninger så hurtigt som muligt, så de berørte foreninger kan komme videre med deres indsatser for børn og socialt udsatte borgere.

Følg dette link, hvis du vil vide mere om, hvordan du oplyser dit kontonummer. 

Fra vi modtager blanketten med udbetalingsoplysninger forventer styrelsen, at der vil gå mellem tre til fem arbejdsdage, inden pengene kan være tilgængelige på tilskudsmodtagers konto.

Udbetalingerne sker ikke via det tilskudsadministrative system (TAS) og vil være en a conto udbetaling. Vi vil løbende informere om status for genåbning af det tilskudsadministrative system.

 

 

Senest opdateret 17-10-2018

Kontakt

Vedr. indsendelse af kontonummer:
Marianne Overby
Leder af Regnskab
Telefon: 50 81 09 47
regnskab@socialstyrelsen.dk

Vedr. generelle tilskudsrettede spørgsmål:
Tilskudsforvaltningen
Telefon: 72 42 41 33 i telefontiden kl. 10-14
tilskudsforvaltning@socialstyrelsen.dk

Vedr. pressehenvendelser:
Sanne Bertram
Kommunikationskonsulent
Telefon: 61 96 56 66
sber@socialstyrelsen.dk

 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her