Seminar om indkøb og specialtilpasning af hjælpemidler

17-04-2018

Socialstyrelsen og Dansk Rehab Gruppe (DRG) afholder 17. maj 2018 et seminar på messen Health & Rehab Scandinavia i Bella Center om hjælpemidler. Hør nyt om bl.a. indkøbsaftaler, specialtilpasning og produktvejledninger. Det er gratis at deltage.

Arbejder du med hjælpemidler? Så er det måske relevant for dig at deltage i Socialstyrelsen og DRG’s seminar i Bella Center, der sætter fokus på indkøb og kvalitet af hjælpemidler i Danmark. Seminaret henvender sig til alle interessenter på området, dvs. indkøbere, terapeuter, personale på hjælpemiddeldepoter, leverandører og brugerrepræsentanter m.fl.

På seminaret præsenteres forskellige interessenters udfordringer og erfaringer med udbud. Statens og Kommunernes Indkøbsservice fortæller om deres kommende indkøbsaftaler for genbrugshjælpemidler, Lægemiddelstyrelsen præsenterer deres seneste vejledning om specialtilpasning af hjælpemidler og udstyr efter mål, og Socialstyrelsen fortæller nyt om indkøbsskabeloner og produktvejledninger på Hjælpemiddelbasen.

Praktiske oplysninger

Seminaret er arrangeret af Socialstyrelsen i samarbejde med Dansk Rehab Gruppe (DRG) og afholdes i forbindelse med Health & Rehab Scandinavia 2018-messen i Bella Center d. 17. maj kl. 13 – 15:30 i lokale C1-M5.

Det er gratis at deltage. Du er velkommen til at tilmelde dig på forhånd, men du kan også møde op uden tilmelding.

Program og tilmelding til seminar 17. maj 2018 om hjælpemidler

Senest opdateret 17-04-2018

Kontakt

Greta Olsson
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her