Pulje: Netværk til anbragte børn og plejefamilier

01-05-2018

Der er udmeldt en ansøgningspulje til netværk til anbragte børn og plejefamilier. Ansøgningsfrist: 21. juni 2018.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 5 mio. kr. til netværk til anbragte børn og plejefamilier.

Ansøgningspuljens formål er at støtte netværksskabende aktiviteter for anbragte børn og unge samt plejefamilier. De netværksskabende aktiviteter skal give anbragte børn og unge muligheden for at dele deres tanker og oplevelser med andre børn og unge i samme situation. Tilsvarende skal de netværksskabende aktiviteter for plejefamilierne give dem mulighed for at vende særlige udfordringer, som opgaven som plejefamilie kan være kendetegnet ved.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er henholdsvis anbragte børn og unge og plejefamilier. Plejefamilier er defineret som plejeforældrene.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljens ansøgerkreds er organisationer, der allerede tilbyder eller ønsker at tilbyde netværksskabende aktiviteter for anbragte børn og unge og plejefamilier.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 21. juni 2018 kl. 12:00.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge via Tilskudsportalen

Senest opdateret 01-05-2018

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her