Nordic Implementation Conference: Joining the Forces of Implementation

27-02-2018

Socialstyrelsen er medarrangør af en nordisk konference om implementering. Den afholdes i København d. 28 - 30. maj 2018. Kom og få ny viden og inspiration til dit arbejde med at implementere tiltag og skabe forandringer.

Nordic Implementation Conference: Joining the Forces of Implementation er en nordisk og international konference, som udvikler og forener forskning i implementering og i praksis. Forskere og praktikere fra social-, beskæftigelses-, uddannelses- og sundhedsområdet mødes om inspirerende oplæg og udveksling af erfaringer om implementering.

Konferencen foregår på engelsk og henvender sig til både forskere og praktikere, der arbejder med implementering i privat og offentligt regi på social-, beskæftigelses-, uddannelses- og sundhedsområdet.

Der er pre-conference dag d. 28. maj kl. 13 - 16 med dybdegående workshops, bl.a. med mulighed for at arbejde med egen case. Selve konferencen byder på en bred vifte af oplæg og posters samt 4 keynote speakers:

  • Greg Aarons (klinisk og organisationspsykolog samt professor i psykiatri ved University of California, San Diego)
  • Judy Hutchings (programudvikler af De Utrolige År og direktør for Bangor’s Centre for Evidence-Based Early Intervention)
  • Kim de Jong (ekspert i feedback mekanismer og outcome monitorering, Leiden University)
  • John Lavis (direktør for World Health Organisation (WHO) Collaborating Centre on Evidence-Informed Policy).

Programmet opdateres løbende.

Læs mere og tilmeld dig konferencen og dens nyhedsbrev på konferencens hjemmeside


Pris: 4100 kr. Medlemmer af Dansk Implementeringsnetværk (DIN) kan få en rabat på 800 kr. Pre-conference workshops d. 28. maj koster 350 kr.

Tilmeldingsfristen er d. 27. april 2018.

Senest opdateret 28-02-2018

Kontakt

Siri Albjerg Venning
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her