Landskonferencen om medfødt døvblindhed

12-09-2018

Du kan stadig nå at tilmelde dig: Landskonferencen om medfødt døvblindhed 2018 løber af stablen 27. - 28. november under overskriften ”Sammen bliver vi dygtigere – tværfaglige perspektiver og metoder”. Se programmet og tilmeld dig senest 19. oktober.

Landskonferencen om medfødt døvblindhed 2018, der afholdes den 27-28. november, har fokus på tværfaglighedens betydning i den døvblindefaglige praksis. Tilmeldingen er fortsat åben.

Vær med og få opdateret din viden om tværfaglige metoder og samarbejdsmodeller. Lad dig inspirere af nyeste viden og af erfaringer fra projekter, metoder og indsatser, hvor tværfagligheden har en særlig betydning for borgeren med medfødt døvblindhed – og bidrag med egne refleksioner i en af de spændende workshops og netværk med kolleger fra hele landet.

Praktiske oplysninger

Landskonferencen om medfødt døvblindhed afholdes af Socialstyrelsen. Konferencen er målrettet fagpersoner, men pårørende er velkomne. Også nordiske kolleger indbydes til at deltage. Konferencesproget er dansk, dog kan der være enkelte indlæg på et andet skandinavisk sprog.

Konferencen afholdes på Odeon i Odense.

 

Bemærk!

Tilmeldingsfristen er fredag den 19. oktober 2018

Priser:

  • Konferencedeltager inkl. overnatning: 2.900 Kr.
  • Konferencedeltager eks. overnatning: 2.200 Kr.
  • Ledsager inkl. overnatning: 1.869 Kr. 
  • Ledsager eks. overnatning: 1.169 Kr.

Landskonferencen: Program, beskrivelse af workshop, praktisk information og tilmelding. 

Nyheden blev oprettet 12. september 2018 og er relanceret 11. oktober 2018 med enkelte justeringer. Red.

 
 
Senest opdateret 11-10-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her