Kursus for koordinatorer i ungdomssanktionen

06-02-2018

Socialstyrelsen afholder i 2018 to kursusforløb målrettet koordinatorer for unge, der er idømt ungdomssanktion. Kurserne er opkvalificerende og holdes i Middelfart i maj og november.

I 2018 afholder Socialstyrelsen igen opkvalificerende kurser for koordinatorer for unge, der er idømt ungdomssanktion. Der afholdes to identiske forløb, ét i foråret 24.-25. maj og igen til efteråret 8.-9. november. Kurserne afholdes som internat over to dage.

Kurserne skal bidrage til, at indsatsen over for unge, som er idømt en ungdomssanktion, bliver mere målrettet, koordineret og sammenhængende og får et større fokus på uddannelse og beskæftigelse.

Kursisterne får viden om sanktionsforløbet og dets muligheder og begrænsninger. Der er også fokus på forhold, der har vist sig at skabe særlige udfordringer. Et tredje element er koordineringsarbejdet, herunder afholdelse af netværksmøder.

Målgruppen for kurserne er personer, der allerede er ansat som koordinatorer eller forventer at blive det.

Tilmelding og yderligere information

Kurset i maj afholdes på Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart.

Kurset i november afholdes på Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart.

Tilmelding til koordinatorkurset 24.- 25. maj

Tilmelding til koordinatorkurset 8. - 9. november

Læs mere om koordinatorkurserne generelt

Senest opdateret 06-02-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her