Konference: Dagtilbud af høj kvalitet

14-08-2018

Vi ved, at den pædagogiske kvalitet i dagtilbuddene har stor betydning for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse. Men hvordan skaber vi høj kvalitet i praksis? Det spørgsmål er omdrejningspunkt for Socialstyrelsens konference den 27. september 2018. Tilmeldingen er netop åbnet.

Socialstyrelsen inviterer praktikere til landsdækkende konference om, hvordan vi gør høj kvalitet i dagtilbud til virkelighed. Konferencen finder sted torsdag den 27. september 2018 i Nyborg.

Høj kvalitet i dagtilbud - hvordan gør vi?

Fra forskning ved vi, at høj kvalitet i dagtilbud er afgørende for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse – både nu og senere i livet. Derfor inviterer Socialstyrelsen til landsdækkende konference om, hvordan vi i praksis udvikler vores dagtilbud til gavn for alle børn, og særligt børn i udsatte positioner. Konferencen sætter fokus på, hvordan arbejdet med konkrete forandringer kan planlægges og gennemføres, så de øger den pædagogiske kvalitet.

Det kan du opleve på konferencen

Dette års konference vil bestå af både plenumoplæg og workshops. Plenumoplæggene stiller skarpt på, hvordan viden fra forskning og en evaluerende pædagogisk praksis kan understøtte udviklingen af høj kvalitet i dagtilbud.

På konferencens workshops vil deltagerne bl.a. få muligheden for at arbejde med professionelle læringsfællesskaber, det samskabende tværfaglige samarbejde, læring i hverdagens rutiner, børns perspektiver på læringsmiljøet, forældresamarbejde samt procesfacilitering i dagtilbud.

Praktiske oplysninger

Konferencen henvender sig til pædagogisk personale og ledere i dagtilbud samt pædagogiske konsulenter, og der er plads til 320 deltagere i alt.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeldingsfristen er den 4. september 2018.

Konferencen afholdes den 27. september 2018 på Nyborg Strand Hotel, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Find konferencens program og tilmeld dig her

Nyheden opdateret 14. august med adgang til tilmelding mv. Red.

Senest opdateret 14-08-2018

Få rådgivning

Kender du Socialstyrelsens praksiskonsulenter?

Vi tilbyder forløb til kommuner og dagtilbud med mange børn i udsatte positioner.

Læs om rådgivningstilbuddet

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her