Kom til informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018

09-02-2018

Få overblik over alle ansøgningspuljer målrettet kommuner i 2018 og indblik i formalia og sagsbehandling i forbindelse med ansøgningspuljer. Socialstyrelsen inviterer alle kommuner til informationsmøde den 27. februar 2018.

Socialstyrelsen inviterer alle kommuner til et informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018. Mødet holdes den 27. februar.

Sådan arbejder styrelsen med ansøgningspuljer

På informationsmødet vil I blandt andet blive præsenteret for den årlige puljekalender for alle ansøgningspuljer i 2018 og få indblik i, hvordan Socialstyrelsen udmelder, sagsbehandler og udmønter ansøgningspuljer, samt hvad man som ansøger skal være opmærksom på.

Puljekalenderen giver et godt overblik over, hvilke ansøgningspuljer som kan være relevante for din kommune at ansøge og giver mulighed for, at I kan planlægge jeres ansøgning i god tid.

På mødet kan I deltage i sessioner om ansøgningspuljer målrettet udsatte børn og unge, dagtilbud, psykiatri og udsatte voksne, hvor I kan få et bedre indblik i indholdet i projekterne og de krav, man som ansøger skal leve op til. Der er tale om en overordnet introduktion til ansøgningspuljerne. En mere deltaljeret indføring gives på de specifikke informationsmøder, som Socialstyrelsen løbende inviterer til på udvalgte ansøgningspuljer.

Derudover vil der være en introduktion til Tilskudsportalen.

Reserver dagen allerede nu. Program for informationsmødet følger senere her på Socialstyrelsen.dk

Der afholdes et separat informationsmøde for frivillige organisationer om ansøgningspuljer i 2018 den 5. februar.

Praktiske oplysninger
Informationsmødet afholdes den 27. februar kl. 10-12:30 i Odense.

Tilmeldingsfrist den 15. februar 2018.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding til informationsmødet for kommuner

 

 

 

Senest opdateret 09-02-2018

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her