Inspirationsmøde om programmet Stepping Stones

25-04-2018

Socialstyrelsen og Herning Kommune inviterer til inspirationsmøde 11. september 2018. Hør om det australske program Stepping Stones, og hvordan indsatsen kan gøre en forskel for familier, der har et barn med handicap.

Aalborg Kommune er én af de 5 danske kommuner, der har arbejdet med det australske familieprogram Stepping Stones, som med succes er blevet afprøvet i danske familier.

Nu præsenterer kommunen og Socialstyrelsen den evidensbaserede indsats på et inspirationsmøde for ledere og fagfolk i kommunale forvaltninger. Mødet holdes 14. juni i Aalborg, og det er gratis at deltage.

Færre konflikter og mere overskud

Programmet klæder forældre til børn med handicap bedre på til at mestre livet i familien, så fx. stress- og konfliktniveauet nedbringes betydeligt, og der bliver mere overskud til aktiviteter, også udenfor hjemmet.

Vær med, når Socialstyrelsen præsenterer Stepping Stones, og Herning Kommune fortæller om, hvordan der er blevet arbejdet med indsatsen og familier i kommunen. Familier, der har deltaget i indsatsen, bidrager med, hvordan Stepping Stones har hjulpet hele familien til en bedre hverdag.

Arrangementet er en del af Socialstyrelsens rundrejse i fire regioner i 2018. Stepping Stones er tidligere blevet præsenteret på et tilsvarende møde i Kalundborg og Aalborg.

Læs mere og tilmeld dig inspirationsmødet i Herning senest 5. september 2018

 

Senest opdateret 13-08-2018

Kontakt

Dorthe Bevensee
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her