Informationsmøde: Sociale indsatser i dagtilbud

08-05-2018

Socialstyrelsen inviterer alle kommuner til informationsmøde den 13. juni i Odense. Kom og hør om ansøgningspuljen til forsøg med målrettede sociale indsatser i dagtilbud. Puljen er udmeldt.

Som en del af dagtilbudsaftalen ”Stærke dagtilbud – alle børn skal med i fællesskabet(juni 2017) er der afsat midler til forsøg med målrettede sociale indsatser i dagtilbud, der har en høj andel af børn i udsatte positioner. Forsøgene skal fokusere på samarbejde mellem dagtilbud og hhv. sundhedsplejersker, forældre, socialrådgivere og frivillige aktører.

Læs om dagtilbudsaftalen

Læs om initiativet ”Forsøg med målrettede sociale indsatser i dagtilbud”

Der er i initiativet afsat 51,4 mio. kr. til en ansøgningspulje, der er udmeldt her i maj og udmøntes i september. I forbindelse med udmeldingen inviterer Socialstyrelsen til informationsmøde den 13. juni i Odense.

Her kan du bl.a. høre om baggrunden for og formålet med puljen, krav til ansøgning og selve ansøgningsprocessen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til både puljen og ansøgningsprocessen i løbet af mødet.

Puljen er udmeldt:

Find bekendtgørelse og vejledning om puljen på Tilskudsportalen

Praktisk

Frist for tilmelding til informationsmødet er forlænget til den 6.  juni 2018. Det er gratis at deltage.

Tilmelding til informationsmødet om forsøg med sociale indsatser i dagtilbud den 13. juni i Odense 

Nyheden er opdateret 29. og 31. maj med oplysning om forlænget tilmeldingsfrist. og link til Tilskudsportalen med materiale om ansøgningspuljen.

 

 

Senest opdateret 31-05-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her