Informationsmøde for frivillige organisationer om ansøgningspuljer i 2018

09-02-2018

Få indblik i formalia og sagsbehandling i forbindelse med ansøgningspuljer og hør, hvordan et ansøgningsskema udfyldes korrekt. Socialstyrelsen inviterer de frivillige organisationer til informationsmøde 5. februar 2018.

Socialstyrelsen inviterer de frivillige organisationer til et informationsmøde om ansøgningspuljer. Mødet holdes den 5. februar kl. 10-12 på Mødecenter Odense.

Sådan arbejder styrelsen med ansøgningspuljer
Socialstyrelsens Center for Økonomi og Tilskudsforvaltning udmønter og administrerer alle ansøgningspuljer på Børne- og Socialministeriets område. Midlerne udmøntes blandt andet igennem ansøgningspuljer, der er målrettet frivillige organisationer m.fl. Det drejer sig bl.a. om de puljer, der er kendt som PUF, SærligSoc, Sommerferiehjælp og Julehjælp.

Til informationsmødet kan I eksempelvis få indblik i, hvordan styrelsen udmelder, sagsbehandler og udmønter ansøgningspuljer, samt hvad ansøgere og tilskudsmodtagere skal være opmærksomme på.

På mødet kan I også høre om den årlige puljekalender, og om hvordan en puljes bekendtgørelse bliver til, og hvordan den skal læses og anvendes.

Vi vil også fortælle om generelle krav til tilskudsmodtagere i forbindelse med eksempelvis udbetaling af tilskud, afrapportering og regnskab.

Afslutningsvis vil vi fortælle om Tilskudsportalen, herunder om brug og nødvendigheden af NemID, upload af ansøgningen, skift af tilskudsansvarlig og kontakten til os.

Det vil være muligt at stille spørgsmål på mødet.  

Praktiske oplysninger
Tilmeldingsfrist den 28. januar 2018 efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage.

Yderligere oplysninger og tilmelding til informationsmødet for frivillige organisationer

Hvis du ikke har mulighed for at komme til mødet, kan du tilgå mødet online, hvor det streames live. Du kan få adgang til streaming fra kl. 09:45 d. 5. februar på på følgende link:

Få adgang 5. februar til streaming af infomøde

Når du åbner linket, vil du blive bedt om at skrive et password, som er: Socialstyrelsen2018. Herefter kan du se med på mødet. Du behøver ikke tilmelde dig, hvis du deltager online.  

Senest opdateret 09-02-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her