Fagligt netværk om døvblindhed i nyt regi

19-11-2018

Socialstyrelsen overdrager den 1. december 2018 driften af "Fagligt netværk om erhvervet døvblindhed" til CFD.

Socialstyrelsen har siden 2011 forestået driften af "Fagligt netværk om erhvervet døvblindhed" på voksenområdet. Denne drift overdrages nu til CFD, der er VISO-leverandør på området for erhvervet døvblindhed.  

Om netværket
"Fagligt netværk om erhvervet døvblindhed" er et åbent netværk for fagfolk, der beskæftiger sig med voksne og ældre med erhvervet døvblindhed, både aldersrelateret og syndrombaseret. Netværkets deltagere er primært syn- høre- og døvblindekonsulenter, men også Syddansk Universitet og andre aktører på området er repræsenteret.

Erhvervet døvblindhed er en kompleks og sjælden funktionsnedsættelse. Netværket har derfor til formål at skabe en platform for faglig vidensdeling, erfaringsudveksling og netværksdannelse for på bedst mulige vis at imødekomme borgerenes behov og fremme samarbejde på tværs i relation til målgruppen.

Næste netværksmøde

CFD forventer at afholde næste netværksmøde i maj 2019. På CFD’s hjemmeside kan du tilmelde dig CFD’s nyhedsbrev, hvorfra du vil modtage information om fremtidige netværksmøder.

Få mere information og tilmeld dig CFD’s nyhedsbrev på deres hjemmeside

Du er også velkommen til at kontakte faglig leder Anette Rud Jørgensen i CFD – Rådgivning på tlf.: 44 39 12 00 eller mail: arj@cfd.dk.

Senest opdateret 19-11-2018

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her