VISO-konferencen 2017

16-11-2017

HUSK: VISO holder sin årlige konference tirsdag d. 5. december. Konferencen byder på tre hovedoplæg og 14 sessioner med et bredt udvalg af aktuelle temaer, der giver dig viden og redskaber til det daglige sociale arbejde og specialundervisningen. Tilmeldingsfristen er d. 25. november.

VISO afholder hvert år en konference med fokus på børn, unge og voksne inden for udsatte- og handicapområdet. Denne gang foregår det 5. december på Hotel Nyborg Strand. Vær med og få gavn af VISOs specialiserede viden om børn, unge og voksne og brug dagen på at netværke med andre fagpersoner, der arbejder med handicap, specialundervisning og social udsathed.

Det kan du opleve på VISO 2017

Konferencens første hovedoplæg præsenteres af Nanna Mik-Meyer, professor ved VIVE. Mik-Meyer har skrevet en debatbog om diskussionen om velfærdsstaten og vil fortælle om dilemmaer i mødet mellem stat og borger - og dermed også i socialt arbejde.

Efterfølgende fortæller chefkonsulent Simon Østergaard Møller om, hvorvidt evidensbaseret praksis kan manualiseres Simon Østergaard er daglig leder af Metodecentret i Aarhus, der arbejder med udvikling og implementering af effektive sociale indsatser.

Senere på dagen får du et bud på, hvordan vi genskaber sociale forbindelser og fællesskaber på tværs af special- og almenområdet. Det er børne- og ungdomspsykiater Søren Hertz, der med udgangspunkt i sin nye bog vil tale om, børn og unge, psykiatri og samfund.

Dagen byder desuden på 14 sessioner med et bredt udvalg af aktuelle temaer, der giver dig viden og redskaber til brug i det daglige sociale arbejde.

Tilmelding senest 25. november

Det koster 1.700 kr. at deltage i konferencen. Der er frist for tilmelding 25. november, så du kan stadig nå det! ((Bemærk: Ændret dato)

Hent programmet til VISO-konferencen 2017

Senest opdateret 21-02-2019

Kontakt

Stine Kirkegaard Øritsland
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her