To korte kurser om ADHD

15-08-2017

Tag på kursusdag og lær, hvordan metoderne PMTO og DUÅ kan bruges i arbejdet med børn, unge og familier med ADHD. Kurserne er gratis og foregår i efteråret 2017. Tilmeldingsfrist: 1. september.

Arbejder du i forvejen med en af de evidensmetoder Parent Management Training – Oregon (PMTO)  eller De Utrolige År (DUÅ)? Og kunne du tænke dig at lære, hvordan du kan bruge din viden i forhold til ADHD? Så er der nu et tilbud til dig om en gratis kursusdag. Der tilbydes to forskellige kurser, ét med afsæt i PMTO og ét med afsæt i DUÅ.

PMTO-kursusdag om ADHD og teens

Kursusdagen har fokus på, hvordan du kan bruge PMTO i arbejdet med børn og unge (op til 17 år), der har ADHD. Dagen henvender sig til dig, der er uddannet i PMTO, dvs. gruppeledere og terapeuter, der arbejder med individuel behandling.

Kursusdagen om PMTO og ADHD udbydes af VIA University College, som også står for tilmelding og yderligere information. Kurset udbydes både i København (23/11), Odense (27/11) og Aarhus (7/12).

Tilmelding og information om kurset om PMTO og ADHD 

De Utrolige År til familier med ADHD

Kursusdagen har fokus på at styrke dine kompetencer i at arbejde med familier, hvor en forælder og/eller barnet har ADHD eller lignende problematikker. 

Dagen er et tillægskursus til DUÅ gruppelederuddannelsen og sigter mod at styrke gruppelederens evne til at løfte familiernes funktionsniveau i hverdagen samt øge trivslen både i og udenfor hjemmet.

Kursusdagen om DUÅ og ADHD udbydes af Center for ADHD i samarbejde med VIA University College, som også står for tilmelding og yderligere information. Kursusdagen udbydes i København (12/10).

Tilmelding og information om kurset om DUÅ og ADHD

Fælles for begge kurser

De to kurser er udviklet af VIA University College og Center for ADHD og tilbydes i regi af Socialstyrelsens projekt "Mestringsstøtte til familier med børn med udadreagerede adfærd, herunder børn med ADHD".

Der er tilmeldingsfrist 1. september.

Læs om projektet om mestringsstøtte til familier

 

 

 

Senest opdateret 17-08-2017

Kontakt

Merete Schneekloth Søberg
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her