Temadage om sagsbehandling på voksenhandicapområdet

19-04-2017

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad du som leder kan gøre for at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet? Så husk Task forcens to temadage her i foråret. Tilmeldingen er åben nu.

På temadagene vil der være fokus på, hvordan du som leder kan bidrage til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet. 

Temadagene vil blive afholdt den 23. maj i Vejle og den 1. juni i København. Begge dage kl. 10.00-15.00. Der er en egenbetaling på 495 kr. for at deltage på temadagen. De to temadage har samme indhold, så man kan deltage der, hvor det passer bedst ind i kalender og geografi.

Målgruppen for temadagene er kommunale områdechefer, myndighedsledere og faglige ledere på voksenhandicapområdet.

Styrker og opmærksomhedspunkter

På temadagen sætter vi fokus på, hvordan man som leder i en kommune kan skabe gode rammer for sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet. På baggrund af task forcens erfaringer ser vi på styrker og opmærksomhedspunkter på området, og vi præsenterer gode eksempler fra kommunerne.

I løbet af temadagen kommer vi rundt om disse emner:

  • Task forcens kvalitetsforståelse
  • Lovlighed og socialfaglig kvalitet i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet
  • Erfaringer på tværs af kommunerne

Tilmelding og flere oplysninger om temadagen 23. maj 2017 i Vejle

Tilmelding og flere oplysninger om temadagen 1. juni 2017 i København

Mere information om Task forcen på handicapområdet

 

Senest opdateret 19-04-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her