Temadage om sagsbehandling på voksenhandicapområdet

28-03-2017

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad du som leder kan gøre for at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet? Task forcen afholder to temadage i foråret 2017.

På temadagene vil der være fokus på, hvordan du som leder kan bidrage til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet. 

Temadagene vil blive afholdt den 23. maj 2017 i Vejle og den 1. juni i København. Begge dage kl. 10.00-15.00. Der er en egenbetaling på 495 kr. for at deltage på temadagen. De to temadage har samme indhold, så man kan deltage der, hvor det passer bedst ind i kalender og geografi.

Målgruppen for temadagene er kommunale områdechefer, myndighedsledere og faglige ledere på voksenhandicapområdet.
Muligheden for tilmelding åbner snart og bliver udmeldt via Socialstyrelsens nyhedsbrev og på Socialstyrelsen.dk

Styrker og opmærksomhedspunkter

På temadagen sætter vi fokus på, hvordan man som leder i en kommune kan skabe gode rammer for sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet. På baggrund af task forcens erfaringer ser vi på styrker og opmærksomhedspunkter på området, og vi præsenterer gode eksempler fra kommunerne.

I løbet af temadagen kommer vi rundt om disse emner:

  • Task forcens kvalitetsforståelse 
  • Lovlighed og socialfaglig kvalitet i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet
  • Erfaringer på tværs af kommunerne

Mere information om Task forcen på handicapområdet

Senest opdateret 28-03-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her