Temadage om overgangen fra barn til voksen på handicapområdet

15-11-2017

Vil du vide mere om, hvad kommunen kan gøre for at styrke sagsbehandlingen på handicapområdet i forbindelse med unges overgang til voksenlivet? Så vær med på en af Socialstyrelsens to temadage i december. Temadagene afholdes af Task forcen på handicapområdet.

Task forcen på handicapområdet tilbyder nu to temadage, der sætter fokus på, hvordan man som leder, faglig koordinator eller udviklingskonsulent kan bidrage til at styrke sagsbehandlingen i overgangen fra barn til voksen på handicapområdet.

Temadagene vil blive afholdt den 6. december i København og den 11. december i Middelfart, begge dage kl. 10.00-15.00. Der er en egenbetaling på 495 kr. De to temadage har samme indhold, så man kan deltage der, hvor det passer bedst ind i kalender og geografi.

Målgruppen for temadagene er kommunale områdechefer, myndighedsledere, faglige ledere, koordinatorer og udviklingskonsulenter på handicapområdet. Der er kun plads til 50 deltagere på hver temadag, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Temadagenes indhold

På temadagene sætter vi fokus på, hvordan kommunen kan skabe gode rammer for overgangen fra barn til voksen på handicapområdet.

På baggrund af Task forcens erfaringer ser vi på styrker og udfordringer på området, og i fællesskab finder vi frem til nogle af de helt centrale elementer i overgangen. Afslutningsvis vil der være et kommuneoplæg som inspiration til, hvordan man kan arbejde med overgangen.

I løbet af temadagen kommer vi rundt om disse emner:

  • Task forcens syn på den gode overgang
  • Lovlighed og socialfaglig kvalitet i overgangen
  • Erfaringer på tværs af kommunerne i forhold til overgangen
  • Tjekliste i forbindelse med overgangen

Tilmelding. program og flere oplysninger om temadagen den 6. december 2017 i København

Tilmelding, program og flere oplysninger om temadagen den 11. december 2017 i Middelfart

Generel information om Task forcen på handicapområdet

 

Senest opdateret 15-11-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her