Styrk sagsbehandlingen på handicapområdet

09-01-2017

Er I interesseret i at få hjælp til at styrke kvaliteten af sagsbehandlingen på handicapområdet? Så har I nu mulighed for at søge om et længerevarende analyse- og udviklingsforløb. Ansøgningsfristen er den 8. februar 2017.

Task forcen på handicapområdet tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling på børne- eller voksenhandicapområdet. Task forcen er et samarbejde mellem Socialstyrelsen og Ankestyrelsen.

Task forcen på handicapområdet åbner nu for ansøgninger til et længerevarende analyse- og udviklingsforløb. Ansøgningsfristen er onsdag den 8. februar 2017.

Hvis I er interesseret i at vide mere om Task forcen på handicapområdet, og hvad den kan gøre for jer, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi deltager gerne i et helt uforpligtende møde om, hvordan Task forcen kan hjælpe jer med at styrke jeres sagsbehandling på handicapområdet. Udover de længerevarende udviklingsforløb tilbyder vi også korte formidlings- og læringsforløb.

Mere information om længerevarende analyse- og udviklingsforløb fra Task forcen på handicapområdet

Mere information om Task forcen på handicapområdet generelt

Senest opdateret 09-01-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her