Styrk sagsbehandlingen i børnesager

27-06-2017

Task Forcen på børne- og ungeområdet tilbyder hjælp til at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen. Ansøgningsfristen er 23. august 2017.

Den Permanente Task Force på området for udsatte børn og unge tilbyder hjælp til kommuner, der ønsker at styrke kvaliteten i deres sagsbehandling gennem kompetenceudvikling, sparring og viden. Task Forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen.

I denne ansøgningsrunde til rådgivningen hos Task Forcen er der mulighed for at ansøge at blive Task Force-pilotkommune.

I Task Forcen ønsker vi at arbejde med en mere løsningsfokuseret tilgang. Det centrale vil være, hvordan I som kommune kan styrke og udbrede velfungerende elementer i sagsbehandlingen til en hverdagspraksis, der gælder det samlede børnemyndighedsområde. I pilotforløbene inviteres til samarbejde om færdigudviklingen af dette nye rådgivningskoncept for Task Forcen. Forløbet varer 18 måneder.

Det er også muligt at ansøge om et klassisk forløb hos Task Forcen. Forløbet her er på to år og er afprøvet i ca. 15 kommuner.

I begge forløb er der fokus på både analyse og udvikling.

Ansøgningsfristen er 23. august 2017 kl. 12.00

Læs mere om begge typer Task Force-forløb og find ansøgningsmateriale 

 

 

Senest opdateret 27-06-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her