Pulje: Frivillige organisationers uddeling af julehjælp

07-07-2017

Der er udmeldt en ansøgningspulje til frivillige organisationers uddeling af julehjælp. Der er ansøgningsfrist 23. august.

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje på 3,9 mio. kr. til landsdækkende frivillige foreningers uddeling af julehjælp 2017. Formålet med ansøgningspuljen er at yde tilskud til landsdækkende frivillige foreninger, der foretager uddeling af julehjælp til familier, der er økonomisk klemte og socialt udsatte.

Målgruppe

Ansøgningspuljens målgruppe er økonomisk klemte og socialt udsatte familier med og uden børn.

De forventede resultater for den tildelte støtte er, at de landsdækkende, frivillige foreninger kan imødekomme et større antal ansøgninger fra borgere om julehjælp.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist d. 23. august 2017 kl. 12.00.

Hvem kan søge?

Ansøgningspuljen kan søges af landsdækkende frivillige foreninger, der uddeler julehjælp i 2017.

Julehjælpen kan blandt andet uddeles i form af mad, gaver og økonomisk støtte i forbindelse med de landsdækkende frivillige foreningers egne julearrangementer.

Ansøger har ansvaret for uddelingen af julehjælpen, herunder fastlæggelse af tildelings- og udmålingskriterier samt kontrol af, om ansøgerne om julehjælp opfylder foreningens kriterier.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge på Tilskudsportalen

Senest opdateret 07-07-2017

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her