Nordisk Siddesymposium 2018 – call for abstracts

15-06-2017

Socialstyrelsen indbyder hermed fagpersoner til at indsende forslag til et oplæg på Nordisk Siddesymposium 5.-6. september 2018 i København.

Fagpersoner opfordres hermes til at indsende forslag til oplæg på Nordisk Siddesymposium 2018. Det kan både være som plenumoplæg, på parallelsessionerne eller som poster inden for områderne:

  • Positionering af børn
  • Forebyggelse af vævsskader
  • Implementering af positionering af ældre
  • Alternativ styring af el-kørestole
  • Andre relevante emner.

Oplæggene skal tage udgangspunkt i ny forskning, casestudier med klinisk ræsonnement, udviklingsarbejde eller kliniske erfaringer fra din hverdag. De kan være på engelsk eller på et nordisk sprog.

Sidste mulighed for at indsende forslag til oplæg er 15. november 2017.

Om Nordisk Siddesymposium

Konferencen Nordisk Siddesymposium udbreder den nyeste viden om tilpasning af den siddende, liggende og stående stilling for mennesker med funktionsnedsættelser. Konferencens deltagere får desuden mulighed for faglige kontakter på tværs af de nordiske lande, så viden og erfaringer deles og videreudvikles.

Nordisk Siddesymposium afholdes i et samarbejde mellem Hjælpemiddelcentralen i Island, Socialstyrelsen i Sverige, NAV i Norge og Socialstyrelsen i Danmark.

Læs mere om Nordisk Siddesymposium og hvordan du indsender dit oplæg

Senest opdateret 16-06-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her