Hjælp os med at gøre Vidensportalen bedre

19-04-2017

Hvad kan vi gøre bedre? Socialstyrelsen er ved at lave en brugerundersøgelse af Vidensportal.dk. Giv os fem minutter af din tid og vær med til at sikre en god portal.

Vidensportal.dk er Socialstyrelsens portal til viden om udsatte børn og unge, udsatte voksne og mennesker med handicap.

På portalen finder du aktuelt bedste viden om dansk og international forskning, evidensbaserede metoder og indsatser samt viden om implementering, effekt og økonomi.  Vidensportalen henvender sig til ledere, udviklingskonsulenter og fagmedarbejdere på socialområdet samt til undervisere og studerende.

Socialstyrelsen gennemfører i foråret 2017 en brugerundersøgelse af Vidensportalen. Undersøgelsen skal give indblik i brugen af portalen. Målet er at sikre, at indholdet er let tilgængeligt og anvendeligt i praksis.

Din besvarelse vil indgå i en større analyse om brugernes oplevelse og anvendelse af Vidensportalen og har stor betydning for os. Vi håber derfor, at du vil hjælpe os ved at udfylde vores spørgeskema. Det tager ca. 5 minutter, og din besvarelse vil være anonym.

Gå direkte til spørgeskemaet om Vidensportalen

Hvis der er problemer med at gå direkte til spørgeskemaet via linket ovenover, kan du gå til skemaet via Vidensportalens forside:

Gå til spørgeskemaet via Vidensportalens forside

 

 

Senest opdateret 27-04-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her