Ændrede skemaer til indberetning af magtanvendelse

29-06-2017

Der er ændret i de skemaer, der skal bruges til indberetning af magtanvendelse på voksenområdet efter servicelovens kapitel 24 og 24a.

Socialstyrelsen gør opmærksom på, at der er sket enkelte ændringer i skemaerne til indberetning af magtanvendelse på voksenområdet.

Ændringerne gælder skema 1, 2, og 3 til registrering og indberetning af magtanvendelse efter servicelovens kapitel 24 og bilag 1 til skema 1.

Ligeledes er der sket enkelte ændringer i skema A, B og C til registrering og indberetning af indgreb overfor sigtede og domfældte med udviklingshæmning efter servicelovens kapitel 24 a.

I alle de seks skemaer er der alene tale om formuleringsmæssige ændringer.

Bilag 1, som kan anvendes i forbindelse med registrering og indberetning på skema 1, er ændret således, at der fremover kan registreres magtanvendelse for en periode på op til 30 dage. I det nuværende skema kan der kun registreres magtanvendelse, der er foretaget den samme dag.

Se skemaerne til indberetning af magtanvendelse 

Senest opdateret 29-06-2017

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her