Temadag om tidligt konstateret høretab

15-03-2016

Kom til gratis temadag 20. april om tidligt konstateret høretab hos børn og unge. Temadagen er en opfølgning på Socialstyrelsens forløbsbeskrivelse om målgruppen og har fokus på organisering af indsatsen.

Socialstyrelsen afholder en temadag om tidligt konstateret høretab. Temadagen er en opfølgning på udgivelsen af forløbsbeskrivelsen fra foråret 2015 om samme målgruppe og byder på oplæg fra både Socialstyrelsen og eksterne aktører.

Dagen afholdes 20. april kl. 10-16 i Socialstyrelsen, Odense.

Formålet med temadagen er at sætte fokus på, hvordan de indsatser, som indgår i forløbet for børn og unge med tidligt konstateret høretab, organiseres på den bedste måde.

Da det drejer sig om en lille målgruppe, vil den enkelte kommune relativt sjældent møde børn og unge i denne målgruppe. Temadagen adresserer denne udfordring og giver dermed også et konkret bud på, hvem der skal gøre hvad hvornår for at styrke mulighederne for, at børnene kan inkluderes i såvel daginstitution og skole som i samfundet generelt.

Tilmeldingsfristen er onsdag den 13. april 2016. Der er et begrænset antal pladser og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Deltagelse er gratis.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Anne Kaalund på .

Flere oplysninger om temadagen og adgang til program 

Senest opdateret 15-03-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her