Stor europæisk konference om døvblindhed afholdes i Danmark 2017

27-10-2016

Danmark er vært, når 9th DbI European conference on Deafblindness løber af stablen 5 - 8. september 2017 i Aalborg. Temaet er "Touch of closeness – maintaining social connectedness.”

Kom og få del i nyeste viden fra praksis og forskning på døvblindeområdet, når det til næste år er Danmarks tur til at stå i spidsen for den årlige europæiske konference om døvblindhed, der holdes i regi af organisationen Deafblind International (DbI).

Det sker 5. – 8. september, når Aalborg Kongres og Kulturcenter sætter rammerne for den 9. DbI-konference, som funder sted under overskriften “Touch of closeness – maintaining social connectedness.” 

Fokus er bl.a. på, hvordan teknologi, taktil tilgang og taktil kommunikation kan reducere social isolation og give adgang til oplevelse af social forbindelse og sociale relationer.

Tilmelding er åben nu

Tilmeldingen til DbI-konferencen er åben allerede nu og sker via konferencens hjemmeside. Det er muligt at tilmelde sig for en enkelt dag. Tilmeldingsfristen er 31. maj 2017. Der er rabat, hvis man tilmelder sig senest 25. februar 2017. 

Prisoversigt og tilmelding til 9. DBI-konference 2017

Indtil 10. januar 2017 kan man også indsende en poster eller et abstract til workshop, hvis man har aktuel viden eller erfaring at bidrage med.

Konferencen planlægges i fællesskab mellem Center for Døvblindhed og Høretab, CFD, Nordens velfærdscenter og Socialstyrelsen.

Mere information om 9. DbI-konference 2017 generelt

Prækonferencer og Nordisk Dag

Op til konferencen bliver der afholdt prækonferencer om forskellige temaer om erhvervet og medfødt døvblindhed. Den 4. september 2017 vil der også blive holdt en Nordisk Dag, som arrangeres af Nordens velfærdscenter i samarbejde med Socialstyrelsen.

Tilmelding og betaling for prækonferencer og Nordisk Dag sker særskilt. Hold øje med DbI-konferencens hjemmeside, der løbende vil blive opdateret med information om tema,program og pris.

Information om prækonference i september 2017 

Senest opdateret 27-10-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her