Seminar om indkøb og specialtilpasning af hjælpemidler

07-04-2016

Kom til gratis halvdagsseminar om indkøb og specialtilpasninger af hjælpemidler 12. maj i Bella Centret i København. Arrangementet indgår i Health & Rehab Scandinavia-messen.

Arbejder du med hjælpemidler til fx mennesker med midlertidige eller varige funktionsnedsættelser? Så er dette seminar om indkøb og specialtilpasninger af hjælpemidler måske noget for dig.

Seminaret henvender sig til bl.a. indkøbere, terapeuter, personale på hjælpemiddeldepoter, leverandører og brugerrepræsentanter..

På seminaret får vi præsenteret udfordringer og erfaringer med udbud set fra leverandørernes side, og Dansk Handicap Forbund vil fortælle om deres medvirken ved udbud på hjælpemiddelområdet.

Vi får også belyst de muligheder, den nye danske udbudslov giver kommunerne for at optimere deres indkøb, og Lægemiddelstyrelsen præsenterer deres nye vejledning om specialtilpasning af hjælpemidler og udstyr efter mål.

Og til sidst vil Socialstyrelsen fortælle nyt om indkøbsskabeloner og produktvejledninger på Hjælpemiddelbasen.

Arrangementet indgår i Health & Rehab Scandinavia-messen, Bella Centret, København og finder sted kl. 13-15.30. Det er gratis at deltage.

Seminaret er arrangeret af Socialstyrelsen i samarbejde med Dansk Rehab Gruppe. 

Adgang til program og tilmelding til seminar om hjælpemidler 12. maj

 

Senest opdateret 12-04-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her