Kursus for koordinatorer i ungdomssanktionen

12-02-2016

Socialstyrelsen afholder i 2016 to kursusforløb for koordinatorer for unge, der er idømt ungdomssanktion. Kurserne er opkvalificerende og holdes i maj og november.

I 2016 afholder Socialstyrelsen igen opkvalificerende kurser for koordinatorer for unge, der er idømt ungdomssanktion. Der afholdes to identiske forløb, ét i foråret 26.-27. maj og igen til efteråret 17.-18. november. Kurserne afholdes som internat over to dage.

Kurserne skal bidrage til at indsatsen over for unge, som er idømt en ungdomssanktion, bliver mere målrettet, koordineret og sammenhængende og med et større fokus på uddannelse og beskæftigelse.

Kursisterne får viden om sanktionsforløbet, forløbets muligheder og begrænsninger. Der er også fokus på forhold, der har vist sig at skabe særlige udfordringer. Et tredje element er koordineringsarbejdet, herunder afholdelse af netværksmøder.

Målgruppen for kurserne er personer, der allerede er ansat som koordinatorer eller forventer at blive det.

Yderligere oplysninger og ansøgning til kurserne 

Senest opdateret 12-02-2016

Kontakt

Annie Gaardsted Frandsen
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her