Informationsmøde om behandling af unge med misbrug

12-04-2016

Der er udmeldt en ansøgningspulje om behandling af unges misbrugsproblemer via tre forskellige metoder. Kom til gratis informationsmøde 4. maj og hør om puljen, projektet og behandlingsmodellerne.

Socialstyrelsen afholder et informationsmøde om projektet "Udbredelse af behandlingsmodeller til unge med misbrug." 

Tre behandlingsmodeller til unge med misbrug

Socialstyrelsen har udmeldt en ansøgningspulje til kommuner, som ønsker at omlægge deres indsats i forhold til unges misbrug til en af de tre behandlingsmodeller U-turn, U18-modellen og Multisystemisk Terapi-Substance Abuse (MST-SA). Alle metoderne er afprøvet med gode resultater.

Puljen kan både søges af enkelte kommuner og af kommuner, der i samarbejde ønsker at implementere en af de tre behandlingsmodeller.

Informationsmøde 4. maj

Til informationsmødet kan man høre om såvel projektet og behandlingsmodellerne som om proceduren i forbindelse med ansøgningen af puljen. 

Alle kommuner, som overvejer at søge midler fra puljen, er meget velkomne til informationsmødet, der holdes 4. maj kl. 10-15 i Socialstyrelsen, Odense. Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Senest opdateret 28-11-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her