Annoncering: Tilbud søges på undervisning i samtaleredskabet Spillerum

01-03-2016

Annoncering af opgave: I et projekt til forebyggelse af overgreb skal der undervises i samtaleredskabet Spillerum. Tilbudsfristen er 23. marts 2016.

Satspuljepartierne har besluttet at styrke indsatsen for at beskytte børn, der går i dagtilbud, mod seksuelle overgreb. Indsatsen skal ske ved udbredelse af samtaleredskabet Spillerum.

Pædagoger og andre relevante fagpersoner, der er tilknyttet et dagtilbud, tilbydes derfor kurser i at anvende dette redskab.

Socialstyrelsen opfordrer i den forbindelse leverandører til at afgive tilbud på en del af undervisningen.

Leverandørens opgave

Leverandørens opgave er at stille eksterne undervisere til rådighed.

Underviserne skal  supplere Socialstyrelsen på kurserne i anvendelsen af Spillerum og skal først og fremmest undervise i det teoretiske fundament for samtaleredskabet.

Det indebærer, at underviserne skal have opdateret viden om børns udvikling, herunder deres seksuelle udvikling, samt viden om børn, der bliver udsat for overgreb. Derudover skal de have undervisningserfaring.

Projektet løber fra januar 2016 til december 2018, og de eksterne undervisere tilknyttes projektet fra maj 2016 til december 2018. Den samlede økonomiske ramme for opgaven er 1.130.600 kr.

Opgaven udbydes som et light-udbud jf. udbudsreglerne om disse.

Tilbudsfristen er 23. marts kl. 12.

Senest opdateret 04-11-2016

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her