Infomøder: Børn og unges nye indgang på kommunens hjemmeside

28-02-2024

Alle kommuner skal etablere én indgang på deres hjemmeside, der er målrettet børn og unge. Hør om den kommende landsdækkende kampagne om de nye digitale indgange og få inspiration til, hvordan I selv kan udbrede kendskabet til jeres børnevenlige hjemmeside. Vi holder infomøder online den 12. og 14. marts 2024.

Som led i barnets lov skal alle danske kommuner per 1. april 2024 have en indgang på deres hjemmeside, der er målrettet alle børn og unge i kommunen. Her skal de let og i børnehøjde kunne se, hvem i kommunen de kan kontakte og hvordan, når de har behov for hjælp og støtte, akut som generelt.

Social- og Boligstyrelsen lancerer til foråret en landsdækkende kampagne, der skal gøre børn og unge opmærksomme på den nye digitale indgang. Sammen med kommunikationsbureauet Publico inviterer vi til to online informationsmøder, hvor I som kommune kan høre mere om kampagnen, der løber fra april til og med september 2024 og samtidig få inspiration til jeres lokale formidling til børn og unge om jeres egen nye indgang.

Møderne er henvendt til dig, der arbejder med implementeringen af den digitale indgang – fx som børnefaglig medarbejder, kommunikations/webkonsulent eller som leder.

Indholdet på de to møder vil være ens.

Det kan I høre om

Programmet vil bl.a. indeholde:

  • En introduktion til den forestående kampagne – budskaber, indhold og aktiviteter
  • Præsentation af inspirationskatalog til jeres lokale formidling om jeres indgang til børn og unge
  • Tidsplan for kampagnens elementer
  • Mulighed for at stille spørgsmål til Social- og Boligstyrelsen og Publico.

Praktiske oplysninger

Du tilmelder dig ved at følge nedenstående links: 

Tilmelding til mødet 12. marts kl. 13.45-14.45

Tilmelding til mødet 14. marts kl. 13-14

Det er gratis at deltage. Frist for tilmelding er den 6. marts kl. 13 (begge møder).

Vi håber at se repræsentanter fra så mange kommuner som muligt.

Kontakt

Louise Lau Justesen
Fuldmægtig

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her