VISO-konferencen 2023

19-06-2023

Vær med, når VISO den 5. december i år holder konference i Nyborg. Hovedoplægsholderne er psykolog Rikke Høgsted, forfatter Caspar Eric og læge Imran Rashid. Der er også en lang række videnssessioner, hvor VISOs specialister og andre eksperter fortæller om aktuelle socialfaglige temaer.

VISOs store årlige konference finder denne gang sted 5. december 2023, hvor Hotel Nyborg Strand vil danne rammen om dagens mange faglige oplevelser, oplæg og drøftelser.

Det kan du opleve på VISO-konferencen

I dagens første hovedoplæg kan du høre psykolog Rikke Høgsted fortælle om belastningspsykologi, og hvordan man som fagperson kan forblive i kontakten og hverken blive over- eller underinvolveret. Rikke Høgsted vil give konferencens deltagere redskaber til at håndtere det belastende arbejde og et fælles sprog, der kan forebygge belastning.

Forfatter Caspar Eric står for konferencens andet hovedoplæg. Han vil læse op af sin bog Nye balancer, der har genrebetegnelsen handicapdigte og giver et poetisk perspektiv på, hvorfor vi har brug for en bredere samtale og en ny måde at forstå det handicappede på. 

Caspar Eric har selv cerebral parese og har udgivet syv digtsamlinger, der alle forholder sig til den måde, samfundets krav griber ind i vores personlige sfærer.

Dagens tredje og sidste hovedoplæg vil læge Imran Rashid stå for. Han vil dykke ned i mental sundhed og digitalisering, og hvilke konsekvenser digitalisering har for både borgere og fagpersoner.

Ud over de tre hovedoplæg kan du få indblik i en forskellige aktuelle socialfaglige temaer på dagens mange videnssessioner. Temaerne er bl.a. børn og unge med ADHD og autisme, voksne med psykiske vanskeligheder og misbrug samt det vellykkede tværsektorielle samarbejde.

Praktiske oplysninger

Konferencen afholdes 5. december på Hotel Nyborg Strand og henvender sig til ledere og fagpersoner i kommunale forvaltninger, kommunale, regionale og private botilbud, brugerorganisationer samt handicap- og udsatteråd.

Tilmelding til konferencen åbner i september, hvor det samlede program også vil blive offentliggjort.

Hvis du ønsker en stand på konferencen, skal du senest 12. oktober skrive en mail til VISO på: visokonference@sbst.dk

Her kan du tilmelde dig til september 

Vi optog sidste år en kort video med nogle af deltagerne fra konferencen. Se filmen på YouTube og hør, hvad de fik ud af det:

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies

Kontakt

VISO-konferencen 2023

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her