Pulje: Støtte til særlige sociale formål (SærligSoc)

20-06-2022

Der er udmeldt en ansøgningspulje til særlige sociale formål (SærligSoc). Ansøgningsfristen er den 26. august 2022 kl. 12.00.

Socialstyrelsen har netop udmeldt en ansøgningspulje på 14,58 mio. kr. til frivillige landsdækkende organisationer og foreninger med et socialt formål.

Ansøgningspuljens formål er at styrke den samlede sociale indsats i samfundet gennem tilskud til frivilligt socialt arbejde. Der kan således ydes tilskud til projekter, der styrker den frivillige ulønnede indsats og samtidig forebygger og afhjælper sociale problemer for borgere i Danmark.

Hvem kan søge?

Ansøgerkredsen er frivillige organisationer, foreninger eller lignende med et socialt formål, der er landsdækkende, har et landsdækkende sigte og/eller dækker et større geografisk område.

Målgruppe

Målgruppen for ansøgningspuljen er mennesker, der har sociale problemstillinger eller er i en svær livssituation.

Puljens tema

Ansøgningspuljens tema er at fremme borgere i udsatte positioners inddragelse og deltagelse i frivillige fællesskaber gennem projekter, der er landsdækkende eller dækker et større geografisk område. Projekterne skal således danne rammen for at mennesker, der har sociale problemstillinger, eller som er i en svær livssituation, inkluderes i frivillige fællesskaber, og får mulighed for at bidrage med de ressourcer, de har.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist mandag den 26. august 2022 kl. 12.00.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur (med foreningens CVR-nr.) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via tilskudsportalen.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

Senest opdateret 20-06-2022

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her