Neurodagen 2021 - hjernen i socialt perspektiv

02-06-2021

Socialstyrelsen og Komponent byder igen velkommen til Neurodagen, der i år afholdes den 26. oktober. Vær med, når vi ser på hjerne og psyke i socialt perspektiv og få ny viden og inspiration på tværs af sektorer, forvaltninger og diagnoser.

Socialstyrelsen og Komponent (det tidligere COK) afholder konferencen Neurodagen for sjette år i træk – denne gang den 26. oktober i Odense.

Konferencen er den eneste af sin slags i Danmark. Den har sit udgangspunkt på socialområdet og et skarpt fokus på krydsfeltet mellem hjerne, sociale perspektiver og psyke.

Tværfaglighed og vidensformidling

I en tid, hvor mange udfordringer og problematikker anskues i en ”neuro-optik”, er Socialstyrelsen og Komponent glade for fortsat at kunne understøtte dialog og viden om hjerne-perspektiver i sociale sammenhænge. Vi vil gerne bidrage til området med et fortsat fokus på omgivelser og kontekst, sociale indsatser, fællesskaber, kultur og socialfaglighed, ligesom vi gerne vil kvalificere og perspektivere til sociale indsatser ved at inddrage neurologisk viden.

Det er bl.a. på områder som hjerneskade, psykiatri, udviklingshæmning, autismespektret og ADHD, hvor der kan være god viden og inspiration at hente på tværs af sektorer, forvaltninger og diagnoser.

Der er højt til loftet på Neurodagen – der er både plads til vidensformidling og konkrete eksempler på virkningsfulde indsatser for specifikke målgrupper, men også til mere teoretisk funderet viden om, hvad der karakteriserer menneskelig trivsel, læring, gode fællesskaber og udvikling.

Konferencen har nu fem gange været præget af en imponerende tværfaglighed, og det lægger vi fortsat op til - målgruppen for dagen er derfor også bred.

Socialstyrelsen og Komponent glæder sig til Neurodagen 2021!

Praktiske oplysninger

Neurodagen 2021 holdes 26. oktober i Odeon, Odense.

Der er tilmeldingsfrist 20. september 2021. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb og foregår hos Komponent, hvor man også kan hente programmet.

Hvis der ikke er overtegnet, vil det være muligt at tilmelde sig efter udløbet af fristen.  

Pris: 1.975,00 kr. ekskl. moms. 

Tilmeld dig og hent programmet hos Komponent

Senest opdateret 02-06-2021

Kontakt

Camilla Højgaard Nejst
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her