Kom med til gratis webinar om ICS og udredningsværktøjet

23-06-2021

Nu har du muligheden for at booste din viden og udveksle erfaringer om ICS og udredningsværktøjet med andre kommunalt ansatte. Socialstyrelsen inviterer til gratis webinar i november 2021.

Arbejdet med ICS (Integrated Children’s System) og udredningsværktøjet er fundamentet i mange kommuner i sagsbehandlingen på både området om udsatte børn og unge og børnehandiapområdet.   

Socialstyrelsen afholder i november 2021 tre regionale webinarer for ICS superbrugere og ledere med fokus på brugen af ICS og udredningsværktøjet. Til arrangementerne vil der være plenumoplæg om ny og relevant viden i forhold til ICS, men der bliver også rig mulighed for udveksling af erfaringer mellem deltagerne.

Program offentliggøres i september

Lyder webinaret som noget for dig, så sæt allerede nu kryds i kalenderen på én af de tre dage.

Hold også øje med Socialstyrelsens hjemmeside og nyhedsbrev - her vil det endelige program blive offentliggjort i september sammen med information om tilmelding og praktiske oplysninger.

Det praktiske

Webinarerne afholdes over tre dage i november.

  • Torsdag den 4. november for kommuner på Sjælland, øerne og Bornholm.
  • Torsdag den 11. november for kommuner på Fyn og i Sønderjylland
  • Torsdag den 25. november for kommuner i Midt- og Nordjylland.

Hvis du har gode erfaringer med ICS og/eller udredningsværktøjet, som du gerne vil dele med dine kollegaer fra andre kommuner enten ved et kortere plenumoplæg eller som input til en af gruppedrøftelserne, så send endelig en mail til specialkonsulent Mette Frost Jørgensen mfrj@socialstyrelsen.dk.

Senest opdateret 23-06-2021

Kontakt

Mette Frost Jørgensen
Specialkonsulent

Hvis du vil vide mere

Socialstyrelsen understøtter brugen af ICS og tilbyder bl.a. kurser i metoden.

Læs mere om ICS

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her