Webinar: Den Socialøkonomiske Investeringsmodel (SØM) i praksis

08-12-2020

Ikast-Brande Kommune præsenterer deres erfaringer med SØM i en konkret case, når vi holder webinar den 16. december 2020. Webinaret er gratis og for alle, som ønsker at vide mere om anvendelsen af SØM i praksis.

Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM, er et beregningsværktøj, der styrker beslutningsgrundlaget i en konkret lokal sammenhæng og sætter fokus på de økonomiske konsekvenser over tid, der kan være ved at investere i sociale indsatser.

Få mere at vide om Den Socialøkonomiske Investeringsmodel, SØM

Om webinaret

Ikast-Brande Kommune har deltaget i Socialstyrelsens rådgivningsforløb om anvendelsen af SØM. Kommunen har i den forbindelse udarbejdet en økonomisk analyse i SØM af Cool Kids, der er en gruppebaseret indsats til børn med angst og deres forældre.

Læs på Vidensportalen om indsatsen Cool Kids

Ikast-Brande Kommune vil præsentere beregningen til webinaret og fortælle om deres erfaringer, udfordringer og gevinster med at arbejde med SØM. Det vil være muligt at stille spørgsmål.

Praktiske oplysninger

Webinaret er en del af superbrugeruddannelsen i SØM, men er åbent for alle, der ønsker at få inspiration til, hvordan man kan anvende SØM i praksis. Du behøver derfor ikke have deltaget på SØM-uddannelsen.

Webinaret faciliteres af VIVE og Incentive, som varetager uddannelse i SØM på vegne af Socialstyrelsen.

Det er gratis at deltage. Du kan læse mere og tilmelde dig på den særlige SØM-uddannelsesside:

Tilmelding og mere info på uddannelsessiden om SØM

Inden webinaret vil du modtage en mail med et link til det digitale undervisningsrum.

Webinarene bliver filmet og gemt på SØMs uddannelsesside, som du får adgang til, når du melder dig til. Siden fungerer som et vidensbibliotek og giver dig også mulighed for at få sparring og hjælp til at bruge SØM.

Senest opdateret 08-12-2020

Kontakt

Tine Hjernø Lesner
Chefkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her