Udlodningspulje til særlige sociale formål (SærligSoc)

28-09-2020

Ansøgningsfristen for puljen til fremme af særlige sociale formål er forlænget. Den nye ansøgningsfrist er den 12. oktober 2020 kl. 12:00.

Socialstyrelsen har forlænget ansøgningsfristen for udlodningspuljen SærligSoc på 6,9 mio. kr. til særlige sociale formål.

Ansøgningspuljens formål er at styrke den samlede sociale indsats i samfundet gennem tilskud til frivilligt socialt arbejde. Der kan således ydes tilskud til projekter, der styrker den frivillige ulønnede indsats og forebygger og afhjælper sociale problemer.

Med ansøgningspuljen kan der søges om midler til projekter i perioden fra 1. december 2020 til 30. november 2022, dvs. i en projektperiode på op til to år.

Målgruppe

Målgruppen for ansøgningspuljen er mennesker, der har sociale problemstillinger eller er i en svær livssituation.

Hvem kan søge?

Ansøgerkredsen er frivillige organisationer, foreninger eller lignende med et socialt formål, der enten er landsdækkende eller har et landsdækkende sigte/dækker et større geografisk område.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist mandag den 12. oktober 2020 kl. 12.00.

Ansøgere skal være opmærksomme på, at der skal anvendes en NemID-medarbejdersignatur (med foreningens CVR-nr.) ved oprettelse og indsendelse af ansøgninger via e-boks.

Yderligere oplysninger og adgang til at søge puljen

 

 

 

Senest opdateret 28-09-2020

Kontakt

Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her