Tilbud til socialpsykiatrien: Deltag gratis i vores online-kurser

20-10-2020

Helhed og sammenhæng i borgerens liv, sundhed, sociale relationer og borgerens progression er nogle af emnerne i Socialstyrelsens kursustilbud til socialpsykiatrien. Kurserne er en del af et samlet initiativ om styrket kvalitet i socialpsykiatrien. Nu rykker vi online, så du kan deltage gratis i seks forskellige videnskurser uden at forlade dit hjem eller din arbejdsplads.

Er du medarbejder eller leder i socialpsykiatrien - og er du nysgerrig på den nyeste viden og trænger til ny inspiration? Eller overvejer I et samlet kompetenceløft på jeres tilbud eller i hele kommunens socialpsykiatri?

Så er Socialstyrelsens nye store kursustilbud relevant at dykke ned i. Vi tilbyder flere typer af kurser og en bred vifte af emner – og som noget nyt kan man i december 2020 også deltage online i en række af vores videnskurser.

Det sker for at sikre, at flest mulige ledere og medarbejdere får glæde af tilbuddet – også hvis det aktuelt ikke er muligt at deltage på fysiske forløb som følge af lokale restriktioner i forbindelse med COVID-19.

Vælg mellem seks forskellige online-tilbud

Videnskurserne varer én dag, hvor deltagerne inden for et givet emne får opdateret viden om lovgivning, forskning og undersøgelser, centrale udviklingsinitiativer og dokumenterede metoder. Socialstyrelsen tilbyder aktuelt seks videnskurser som online-forløb.

Læs mere og tilmeld dig hos COK via links nedenfor:

Det er fortsat også muligt at tilmelde sig de fysiske kurser, der dog holdes på andre datoer.

Gratis, hvis du deltager online

Videnskurserne koster normalt 375 kr., som dækker omkostninger til lokaler og forplejning. De udgifter falder væk, hvis man deltager virtuelt, og online-kurserne er derfor gratis.

Onlineundervisningen foregår på samme måde som ved fysisk undervisning. Underviser præsenterer oplæg og guider deltagerne igennem dagen, og deltagerne har både mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med de øvrige deltagere. Den eneste forskel er, at deltagerne er med via deres egen skærm.

COK, som administrerer kursustilbuddet for Socialstyrelsen, har gode erfaringer med at gennemføre online- undervisning, og deres undersøgelser viser, at læringsudbyttet er højt, selvom man ikke er fysisk tilstede. Derfor kan I trygt tilmelde jer onlineforløbene, hvis I ikke har mulighed for at deltage fysisk.

Tilmeldingsfristerne er differentierede, men ligger typisk en måned før kursusstart.

Er I mere end 15 fra samme arbejdsplads, der ønsker at deltage i et videnskursus? Så kan I også hente kurset hjem i jeres egen organisation. Det er også gratis, fordi I selv står for lokaler og forplejning.

Se den samlede oversigt over videnskurser hos COK

Det samlede kursustilbud rummer udover videnskurser også praksiskurser, der holdes lokalt, særlige tilbud til ledere samt e-læring.

Se det samlede kursustilbud til socialpsykiatrien hos COK

Om kursustilbuddet

Socialstyrelsens kursustilbud til socialpsykiatrien er en del af Socialstyrelsens samlede initiativ om styrket kvalitet i socialpsykiatrien. Initiativet bidrager til at styrke den igangværende udvikling af socialpsykiatrien med fokus på recovery og rehabilitering.

Læs om det samlede initiativ

Senest opdateret 20-10-2020

Kontakt

Line Zimmer Rasmussen
Specialkonsulent

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her