Information om håndtering af covid-19 omkring jul og nytår

10-12-2020

Hvordan kan man trygt og sikkert holde jul og nytår på sociale tilbud og for hjemløse og udsatte mennesker? Socialstyrelsen udgiver et kort informationsmateriale om arrangementer i juletiden i den aktuelle corona-situation.

Det høje smittetryk, der aktuelt er i Danmark, giver særlige udfordringer på socialområdet, når der skal fejres jul og nytår.

Socialstyrelsen har derfor udgivet nyt, kort informationsmateriale om, hvordan arrangementer i jule- og nytårstiden kan afholdes sikkert og trygt under den igangværende COVID-19-pandemi.

Materialet beskriver de gældende rammer, herunder undtagelser fra forsamlingsforbuddet, og sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afholdelse af arrangementer.

Målgruppen for materialet

Informationsmaterialet henvender sig til sociale tilbud, herunder bosteder, der planlægger at holde jule- og nytårsaften for beboerne på tilbuddet.

Desuden henvender materialet sig til frivillige sociale foreninger og organisationer m.v., som i juleperioden ønsker at afholde julearrangementer for hjemløse og udsatte, ensomme mennesker.

Informationsmateriale om jul og nytår under coronaepidemiem

Senest opdateret 10-12-2020

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her