VISO får flere specialister på voksenområdet

18-12-2019

VISO har indgået aftaler med flere leverandører af specialrådgivning og udredning på disse områder: Erhvervet hjerneskade, medfødt hjerneskade, autismespektrumforstyrrelse, demens og udviklingshæmning. Udvidelsen sker på baggrund af en stigende efterspørgsel.

Der er en stigende efterspørgsel på VISO-ydelser på dele af voksenområdet, og VISO udvider derfor kapaciteten. Efter en udbudsrunde i efteråret er der nu indgået kontrakter med leverandører af specialrådgivning og udredning på disse områder: Erhvervet hjerneskade, medfødt hjerneskade, autismespektrumforstyrrelse, demens og udviklingshæmning.

Efterspørgslen på ydelser stiger især inden for områderne autisme og vidtgående kommunikation, autisme og spiseforstyrrelse samt autisme og udfordrende seksualitet.

Leverandører, der forud for det supplerende udbud allerede havde en kontrakt med VISO, fortsætter uændret. Der er kommet enkelte nye leverandører til, og der er sket udvidelser hos andre. De nye kontrakter træder i kraft 1. februar 2020 og løber til udgangen af april 2022.

Se den samlede liste over VISO-leverandører på voksenområdet

Senest opdateret 18-12-2019

Kontakt

Rikke Søndergaard

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her