Netværksdage: Respirationens betydning for kørestolsbrugere

19-02-2019

Socialstyrelsen tilbyder to netværksdage i marts 2019 om kørestolsbrugere og respiration. Fokus er på respirationens betydning for, at borgeren kan fungere i sin kørestol om dagen og sove godt om natten.

Arbejder du med tilpasning af kørestole til borgere med funktionsnedsættelser, og har du brug for at blive opdateret med viden om respirationens betydning, så er det måske relevant for dig at deltage i en af de to netværksdage, Socialstyrelsen tilbyder om emnet.

Dagene afholdes i Sorø 19. marts og i Middelfart 20. marts 2019. Det er det samme indhold de to dage, så man kan deltage der, hvor det passer bedst ind i kalenderen.

Netværksdagene holdes i regi af online-netværket SigLigGodt, men tilbydes som noget nyt også til fagpersoner, der ikke ellers deltager netværket.

Læs om online-netværket SidLigGodt på netværkets hjemmeside

Det kan du opleve

På netværksdagene vil der være en gennemgang af teori om respirationens betydning for, at kørestolsbrugeren både kan fungere i kørestolen om dagen og sove godt om natten. Gennemgangen belyses med eksempler fra praksis.

Fokus vil især være på den liggende stilling, og der vil være hjælpemiddelfirmaer til stede, der vil vise deres lejringsprodukter frem.

En vigtig del af dagen er erfaringsudvekslingen, som foregår mellem deltagerne.

Læs om netværksdagene og se programmet på netværkets hjemmeside

Praktiske oplysninger

Prisen for deltagelse i en netværksdag er 1340 kr.

Arrangementet er målrettet fagpersoner, der arbejder med at tilpasse den siddende og den liggende stilling til mennesker med nedsat funktionsevne – altså positionering 24 timer i døgnet. Det kan fx være sagsbehandlende og trænende terapeuter i både den offentlige og den private sektor.

Der er tilmeldingsfrist 4. marts 2019 til begge dage, og tildelingen af pladser foregår efter først til mølle-princippet.

Tilmelding via NemTilmeld til netværksdag 19. marts i Sorø

Tilmelding via NemTilmeld til netværksdag 20. marts i Middelfart

Senest opdateret 19-02-2019

Nyt om netværket

Fremover er det gratis at deltage i det faglige debatforum og netvæk SidLigGodt.

Der skal dog betales for at deltage i netværksdage.

Se netværkets hjemmeside

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her