Informationsmøde for frivillige organisationer om ansøgningspuljer i 2019

10-01-2019

Få indblik i formalia og sagsbehandling i forbindelse med ansøgningspuljer og hør, hvordan et ansøgningsskema udfyldes korrekt. Socialstyrelsen inviterer de frivillige organisationer til informationsmøde tirsdag den 5. februar 2019.

Socialstyrelsen inviterer de frivillige organisationer til et informationsmøde om ansøgningspuljer. Mødet holdes den 5. februar kl. 10-13.00 på Mødecenter Odense.

Hvad er nyt i 2019?

Vil du gerne have et overblik over, hvilke puljer der er i 2019 på det sociale område og høre, hvad du skal huske når du skriver en ansøgning? Og er du interesseret i, hvad der er sket i det forgangne år på puljeområdet, og hvad der skal ske i 2019? Så er dette møde måske noget for dig.

På mødet vil Socialstyrelsens Center for Økonomi og Tilskudsforvaltning fortælle om de puljer i 2019, der er målrettet frivillige organisationer, så som PUF, SærligSoc, Handicappuljen, FRIG, Sommerferiehjælp og Julehjælp.

I lighed med tidligere år vil du få indblik i, hvordan Socialstyrelsen udmelder, sagsbehandler og udmønter ansøgningspuljer, samt hvad ansøgere og tilskudsmodtagere skal være opmærksomme på.

På mødet vil der være en samlet overordnet introduktion til ansøgningspuljerne, og hvordan Socialstyrelsen arbejder med puljerne, hvorefter det bliver muligt at tilgå sessioner målrettet de enkelte puljer.   

Du vil også høre mere om de nye processer i forbindelse med udbetaling af tilskud samt oprettelse af din organisation i Socialstyrelsens kreditordatabase.

 Du kan forvente at høre mere om disse emner:

  • Årets puljekalender
  • Den gode ansøgning, vejledningen til puljen og udfyldelse af ansøgningsskema
  • Krav til tilskudsmodtagere
  • Tilskudsportalen og NemID
  • Forenklinger og ændringer i 2019

Det vil være muligt at stille spørgsmål på mødet.

Praktiske oplysninger

Tilmeldingsfrist den 27. januar 2019 efter først til mølle-princippet.

Det er gratis at deltage.

Mødet streames ligesom sidste år. Dvs. hvis du ikke har mulighed for at komme til mødet, kan du tilgå mødet online, hvor det streames live. Du kan få adgang til streaming fra kl. 09:45 den 5. februar på følgende link:

Få adgang den 5. februar til streaming af infomøde

Når du åbner linket, vil du blive bedt om at skrive et password, som er: Socialstyrelsen2019

Herefter kan du se med på mødet. Du behøver ikke tilmelde dig, hvis du deltager online.

Tilmeld dig informationsmødet om ansøgningspuljer her

Senest opdateret 05-10-2021

Kontakt

Center for Økonomi og Tilskudsadministration

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her