Handicap 2019: Beskæftigelse, uddannelse og handicap

14-03-2019

Du kan stadig nå at tilmelde dig den nationale handicapkonference, som Socialstyrelsen og COK holder den 24. april. Vær med i Odense, hvor vi sætter fokus på, hvordan borgere med handicap i højere grad kan få en uddannelse og blive en del af arbejdsmarkedet.

Det er tredje gang Socialstyrelsen og COK invitere til den nationale handicapkonference, der i år holdes under overskriften ”Beskæftigelse, uddannelse og handicap”. 

Programmet byder på oplæg og sessioner, der giver ny viden, ny inspiration og konkrete veje at forfølge i arbejdet med understøttende social- og handicapfaglige indsatser, der skal give flere mulighed for at blive en del afarbejdsmarkedet og få en uddannelse, bl.a. disse:

  • Når det synlige handicap bliver en elefant i rummet. Nanna Mik-Meyer, professor MSO, CBS
  • Fra erhvervsevne til arbejdsevne. Finn Amby, adjunkt, ph.d. VIA
  • Åbne, inkluderende og tilgængelige arbejdspladser for personer med bevægelseshandicap?  Thomas Bredgaard, professor MSO, Aalborg Universitet
  • Koblingskompetencer – the missing link i beskæftigelsesindsatsen? Henning Jørgensen, professor, Center for Arbejdsmarkedsforskning, CARMA, Aalborg Universitet.

Praktiske oplysninger om konferencen

Konferencen bliver holdt 24. april i Odense. Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig konferencen på COKs hjemmeside, hvor du også kan finde oplysninger om pris, rabatmuligheder mv.

Yderligere oplysninger og tilmelding på COKs hjemmeside

Senest opdateret 14-03-2019

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve holder dig opdateret med faglig viden, information om ansøgningspuljer, nye udgivelser, konferencer og temadage på socialområdet.

Tilmeld dig her